Vanliga Frågor

Skicka även med användarens egen formulering i återkopplingen. Informera även om hur hen kommer att få svar på sitt ärende exempelvis per e-post, sms-avisering, mina meddelanden, mina sidor med mera. Det dyker nu och då upp nya komprimeringsformat som är bättre än tidigare, till exempel på grund av högre komprimeringsgrad, snabbare komprimering eller mer öppet format.

Förhoppningsvis hjälper det dig att ta ställning till hur ni ska göra i er organisation. Här insåg jag för första gången att Netgear visserligen erbjuder två års garanti men att deras övriga tekniska support är begränsad till 90 dagar. När denna tidsperiod löpt ut finns det – så vitt jag lyckats hitta – inget sätt att kontakta dem för support eller tekniska frågor kring en produkt. Efter 90 dagar är man istället utlämnad till Netgears supportforum där andra användare hjälper till att försöka lösa problem och svara på frågor. CDN står för Content Delivery Network, ibland Content Distribution Network. CDN används ibland för att öka prestanda genom att bygga upp en cache-funktion i nätet så att flera webbplatser kan hänvisa till samma filer.

  • Oavsett webbläsare så får jag upp felmeddelande om DNS-fel och att servern inte kan hittas etc, detta händer oerhört ofta.
  • Du ska alltid vara säker på att vi inte har gjort några manuella ändringar i till exempel .htaccess.
  • Om du fått ett SIM-kort trots att du inte använder mobiltelefon behåll det fram till vi byter leverantör, den 29 oktober.
  • Undvik värderade ord – skriv hellre ”en svart bil” istället för ”en snygg bil”.
  • Framför allt i en mobiltelefon kan det bli besvärligt med många nya öppna fönster.

Använd brandvägg/router med dubbla WAN-portar och en extern 4G/3G-router i transparant läge. En komplett router med ADSL, fiber eller annan fysisk internetuppkoppling via WAN-port som primär förbindelse och integrerad 4G/3G bredbandsrouter som sekundär backup. Här är några exempel på lösningar som automatiskt kan koppla över till 4G/3G vid driftproblem på den vanliga internetuppkopplingen. Få oöverträffad synlighet i hur webbapplikationer beter sig. Hemfixarna.se är säkrat med ett SSL-certifikat som ser till https://dllkit.com/sv/dll/binkw64 att all data som skickas mellan vår webbserver och din webbläsare förblir privat och krypterad. Jag har försökt leta fram ett svar men de flesta verkar inte veta vad det är för problem då det enbart hänt väldigt få.

Senaste Inläggen

Varje uppdatering ska specificera datum och klockslag för den ändring som föranledde uppdateringen. ”Begriplig” är en grundprincip i den internationella standarden för tillgängligt webbinnehåll (WCAG 2.0). Självklart vill vi leva som vi lär, och därför bearbetar vi nu både språk och dokumentstruktur för att riktlinjerna ska bli så begripliga som möjligt.

It Management För Managed Service Providers

Gör dina val och ange sedan ditt meddelande i meddelandefältet. Klicka på pilarna vid Starttid och Sluttid för att bestämma mellan vilka datum och tidpunkter autosvar ska gälla. Du kan aktivera mikrofonen genom att klicka på den översta vänstra mikrofonikonen.

För att få tillgång till Internet via din mobiltelefon så behöver du aktivera funktionaliteten i din mobiltelefons inställningar. Hur man går tillväga för att dela Internet skiljer sig mellan iPhone och Android. Under länkarna nedan finns förslag och steg för steg-guide för hur du går tillväga beroende på vilken typ av telefon du har. Tänk på att i första hand välja att gå ut på Internet via WiFi eller fast nät (bredband hemma eller på kontoret).Leave a Reply